Regisztrálj, hogy még több hasznos információt tudj meg a termékről, és hogy rendelni tudj!

Regisztrálok Belépés

Nézd meg, mit mondanak a vezető fodrászok

Soha többet nem festek és nem melírozok OLAPLEX nélkül. Ez az első számú kellék a tökéletes eredményhez.

Chad Kenyon
Benjamin Salon, Benjamin Salon, Nyugat-Hollywood, Kalifornia

Az OLAPLEX a fegyvertáram nélkülözhetetlen eleme. Ha nem vagyok megelégedve a vendégem hajának minőségével, rögtön az OLAPLEX után nyúlok.

Guy Tang
Nyugat-Hollywood, Kalifornia

Ez a legkorszakalkotóbb termék, amivel hosszú idő után dolgom volt.

Tracey Cunningham
Mèche Salon, Beverly Hills, Kalifornia

Teljesen odavagyok az OLAPLEX-ért, szerintem átalakította a fodrászatot. A vegyi kezelések többé nem teszik tönkre a hajat.

Bianca Hillier
Sally Hershberger, Los Angeles, Kalifornia

A hajszínkorrekcióhoz mindig OLAPLEX-et használok – ez az egyik legjobb termék a piacon! Egyszerűen fantasztikus!

Amber Maynard
Nine Zero One Salon, Nyugat-Hollywood, Kalifornia

SOHA NE KöSS KOMPROMISSZUMOT

Soha többet nem kell kompromisszumot kötnöd a kreativitásod és a vendéged hajának egészsége között. Valósítsd meg az elképzelésed, a vendéged haja pedig legyen még egészségesebb. Az OLAPLEX a biztosíték arra, hogy vendéged haja minden eddiginél nagyobb igénybevételt bírjon ki anélkül, hogy károsodna.

NINCS VELE MACERA

Az OLAPLEX Bond Multipliert egyszerűen hozzákevered a festékhez vagy a szőkítőhöz, majd a festék lemosása után felviszed a Bond Perfectort. Hajkötés-sokszorozó kezelést pedig két egyszerű lépésből készíts az igazán roncsolt hajú vendégeidnek.

MINDENKINéL MűKöDIK

Az OLAPLEX-et gyakorlatilag az összes elképzelhető típusú – ázsiai, kaukázusi, afroamerikai, korábban vegyileg kezelt, illetve soha nem kezelt – hajon teszteltük, és mindegyiknél bevált.

A KEVESEBB MINDIG TöBB!

Az OLAPLEX több ezer alkalommal bizonyította nagyszerű hatását. Egyetlen esetben adódhat probléma: ha túl sok OLAPLEX-et keversz a szőkítőhöz, vagy nem használsz eggyel nagyobb volumenű oxidálószert blanche használatakor. Az első alkalmazás után mindenki annyira fellelkesedik az eredményen, hogy legközelebb még több OLAPLEX-et akar használni. Emiatt viszont rengeteg ideig tart, mire a haj kiszőkül. Kicsit olyan ez, mintha vízzel hígítanád a gyümölcslevet... Felhígítod az oxidálószert OLAPLEX-szel, ennek ellensúlyozására viszont eggyel nagyobb volumenű oxidálószert kell használnod, amikor a szőkítőporhoz kevered.

HASZNáLATA POFONEGYSZERű

Fogd az OLAPLEX Bond Multiplier No. 1-t, és keverd közvetlenül a már kikevert szőkítőhöz vagy hajfestékhez. A festék lemosása után vidd fel az OLAPLEX Bond Perfector No. 2-t, hagyd a hajon legalább 5 percig, majd mosd le, és használj sampont és balzsamot. Hajvágásnál a vágás megkönnyítése érdekében a hajon is hagyhatod. A Hair Perfector No. 3 otthon használandó hetente egyszer a haj további megerősítésére. Egyszerű, biztonságos, nem mérgező. A részletes használati utasítást lásd a csomagoláson.

TARTóS HATáS

Mindenki arra kíváncsi, hogy több alkalmazás után az OLAPLEX felgyülemlik-e a hajban, és ezzel megnehezíti-e a festést vagy a szőkítést. A rövid válasz: nem, a haj csupán egyre szebb és egészségesebb lesz tőle. Tesztelőink több mint egy éven át vendégek ezrein használták a terméket. Egyetlen negatív beszámoló sem érkezett. Az egyetlen probléma az lehet, ha túlságosan felhígítod a használt készítményt OLAPLEX-szel. Ez azonban úgy tűnik, elég gyakran fordult elő ahhoz, hogy most még egyszer felhívjuk rá a figyelmed: a megadott mennyiségnél ne használj több OLAPLEX-et! Ez egy új, egyedülálló hatóanyag, amely egy kicsit más logikát igényel. Cserébe viszont hihetetlenül egyszerű!

Regisztrálj, hogy még több hasznos információt tudj meg a termékről, és hogy rendelni tudj!

Regisztrálok Belépés